Lábunk barátja a minőségi gyógypapucs

gyógypapucs

A lábunk figyelmet igényel, hiszen egész nap jelentős teher nehezedik rá. A személyre szabott gyógypapucs csodákra képes, a talp formáját követő kényelmes kialakítás felel érte, hogy végtagjaink tehermentesítésre kerüljenek. A bio modellek természetes parafából készülnek, mert ez az anyag kellően rugalmas és mégis merev egyszerre, így stabilan képes megtartani a lábat.

Kapható műbőr felsőrésszel, illetve teljes bőrből készült gyógypapucs is, utóbbi kapcsán érvényesül a bio jellemző, míg egy szintetikus felsőrésszel ellátott darab esetében ez csupán részben teljesül. A lyukacsos megoldással kialakított klumpákban remekül képesek szellőzni a lábak a nap folyamán. A speciális talpkiképzés egy enyhe harántemelőt tartalmaz, amit lefed egy puha és nagyon kényelmes szivacsos rész.

A gyógypapucs talpának belseje anatómiai szempontok szerint került előformázásra, így megnöveli a láb felfekvő felületét es hatékonyabb stabilitást biztosít. Az olasz tervezők a Sanital Light papucsokat a végtagok teljes jólétének biztosítására tervezték.

Author: seditor