Kötőtű mozdulatszámlálóval kiegészítve

kötőtű

A kötés már évszázadok óta remek hobbinak és persze stressz levezetőnek számít, azonban a modernség kicsit ide is belopta magát. Ön is ismeri az érzést, amikor a kötőtű egybefolyik a szeme előtt, a gondolatai elkalandoznak és már el is felejti számolni a sorokat? Nos, az új mozdulatszámlálónak köszönhetően, erre nincs is szükség!

Tulajdonképpen a szerkezetnek már két eltérő fajtáját különböztethetjük meg egymástól, méghozzá a manuálist és a digitálist. Habár jelentős különbség van a típusok között, már mind a kettő hatalmas segítséget nyújthat a kötéshez. A manuális példányokat a kötőtűre kell felhelyezni és máris mehet a sorszámlálás. A digitális darabokból többfélére is rálelhetünk. Nagyon gyakori típus a nyakba akasztható és az ujjra húzható sorszámláló.

Amint tudjuk, ízlések és pofonok, de a kényelmet tekintve nem haladhatunk el amellett, hogy a nyakunkban hordva a szerkezet sokkal komfortosabbá varázsolja a kötést. Egyes példányok pedig zárhatóak, így szinte teljesen elkerülhető a véletlen számolás.

Author: admin