Kötelező a kertben a gyepszellőztető

Gyepszellőztető

Ahol szép a gyep, ott biztos, hogy a tulajdonos sok időt tölt a gondozással, ápolással. Azonban a fűnyíró és fűkasza, illetve az öntözőrendszer mellett, más eszközre is szükség van a pázsit ápolását tekintve. Ez a szerszám pedig a profi gyepszellőztető. Miért? Minden kertmester tudja, és minden háztulajdonosnak tisztában kell lennie azzal, hogy a moha és a gyomok sajnos könnyen meg tudják akadályozni, hogy a fű a megfelelő tápanyagokhoz hozzájusson.

Emellett ezek akadályozzák a levegő és a víz ellátását is. A gyepszellőztető pedig azért fontos, mert ez segít megoldani ezt a gondot. A forgó acélkarmokkal ellátott henger eltávolítja a gyepfilcet a fű közül a gyökérzet megsértése nélkül, így a gyepszellőztetést követően a levegő, víz és a tápanyagok akadály nélkül juthatnak el a gyökérzethez. A gyepszellőztető rendszeres alkalmazása azért is jó ötlet, mert így megteremthetőek az ideális feltétek az egészséges fűnek. A modern gépeknél az is nagy előny, hogy a kifésült gyepfilcet a masina egy nagy gyűjtődobozba szedi fel.

A munkamagasság több fokozatban állítható, a legmagasabb állásban a gép alkalmas a lehullott levelek összegyűjtésére is. Világos hát, hogy egy korszerű gyepszellőztető egy nagyon modern szerkezet, amelyiknek nagy hasznát lehet venni kertes házaknál. Ez megvehető az Online Szerszám shopban, ahol a kőműves mesterek a véső gép megannyi típusával is találkozhatnak. Aki dolgozott már építkezésen, esetleg belekezdett egy lakás-, házfelújításba, az bizonyára hamar rájött, hogy a megfelelő szerszámok nélkül hihetetlenül nehéz és időigényes projektek ezek.

A véső gép hiányában tényleg nem éri meg elkezdeni a munkálatokat. Ezzel sokkal egyszerűbben és hatékonyabban lehet elvégezni a legkülönfélébb bontási és vésési feladatokat, betonban és téglában egyaránt. A Bosch vésőkalapácsok a kategóriájukban magas ütőerővel rendelkeznek, így a gyors lemunkálás garantált. Egy ilyen márkájú véső gép robusztus kialakítással bír, illetve olyan kiváló minőségű alkatrészekkel rendelkezik, amiknek köszönhetően adott a precizitás, a fáradalmak nélküli kezelhetőség, és nem utolsó sorban az időtálló jelleg is. Jó választás lehet az SDS-Max véső gép, amelyiknek az ütőereje 7,5 Jouletól 16,8 Jouleig terjed.

Author: admin