Hogyan kell webshopot készíteni?

Viltor webáruház szolgáltató

Amikor egy tapasztalt kereskedő vagy tapasztalattal egyáltalán nem rendelkező személy webáruház nyitásán gondolkodik, óhatatlanul felmerül a kérdés, miszerint érdemesebb online üzletet készíteni vagy inkább kifizetődőbb bérelni egyet? A Viltor webáruház szolgáltató weboldalán remek útmutatót találhat arról, hogy mire kell figyelni egy webshop elkészítésénél.

Nos, aki készíteni akar egy webshopot, annak fel kell keresnie egy direkt erre szakosodott céget. Fontos információ, hogy ezek a webáruház készítő vállalkozások voltaképpen nem a saját maguk által fejlesztett webshopot árusítják, hanem olyan motorokat használnak, amelyek bárkinek elérhetőek. Így meggondolandó, hogy megéri-e beruházni egy ilyen projektbe vagy sokkal inkább jobb döntés a webáruház bérlés. Természetes, hogy mivel a Viltor egy bérelhető webáruház rendszer, ezért a bérlést favorizálja. Egyébként is több előnyét látják a webáruház bérlésnek, mint a készítésnek.

Először is anyagilag éri meg bérelni egy online üzletet, mert pár ezer forintért már meg is van. Ennél a cégnél minden webshop bérlési ár tartalmazza az összes webáruház funkciót, nincsenek eltérő tudású csomagok. Egyedül csak a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban különböznek egymástól az árak. Minden ár bruttóban van számolva, további díjak vagy rejtett költségek nincsenek. Értelemszerűen, minél hosszabb a webáruház bérlési időszak, annál kisebb összegű az 1 hónapra kivetített ár.

A cég remek lehetőséget biztosít az ügyfeleinek azzal, hogy a webshop megrendelése előtt 20 napig ingyenes és kötelezettségektől mentes próbaidőszakot biztosít. Ezzel még nincs vége a kedvezmények sorának! Ugyanis abban az esetben, ha az ügyfélnek ez a próbaidőszak nem volna elég, akkor csak szólnia kell és a szakemberek meghosszabbítják. A webáruház csomagjaival elérhető az összes webshop arculat és ezek mindegyike okostelefonnal kompatibilis. Ennek köszönhetően, még több vásárlót bevonzhat a webshop, hiszen ma már nagyon sokan mobilon intézik az online rendeléseket.

Author: admin