Hajbeültetés előtti tudnivalók

Forrás: himgeurope.com

Ha Ön hajhullással vagy kopaszodással küzd, és hajbeültetésen gondolkozik, akkor olvasson tovább! Ebben a bejegyzésben a hajbeültetés árak és az előtti tudnivalókról ejtünk néhány szót, amit fontos betartani, hogy a beavatkozás majd rendben tudjon lezajlani.

Amit már a hajbeültetése előtt 10 nappal meg kell tennie, hogy abbahagyja az aszpirin és az ibuprofen tartalmú gyógyszerek szedését. Ez azért szükséges, mert ezek a hatóanyagok a beavatkozás után fokozott vérzést okozhatnak a fejbőrön. E és B vitamin, továbbá minden multivitamin szedését a hajbeültetés előtt 4 nappal fel kell függesztetni, a különböző hajerősítő és hajnövesztő vitaminokra ugyanez vonatkozik.

A dohányzást és az alkoholt is kerülni kell a beültetés előtti napokban. A nikotin hatására ugyanis romlik a fejbőr vérellátása, valamint a vér oxigénszállító képessége, így fertőzés vagy hegesedés alakulhat ki és a sebgyógyulás sem lesz megfelelő.

Lehetőleg a túl fűszeres, csípős ételekkel is hagyjunk fel a hajbeültetés előtt, viszont az fontos, hogy a beavatkozás reggelén mindenképp együnk valamit, mert így tud csak megfelelően felszívódni a hajbeültetés előtti érzéstelenítő, és a vércukorszint sem fog leesni. Ekkor azonban már ne igyunk kávét, kólát, teát, vagy bármilyen koffeintartalmú italt. Semmilyen gyógyszert nem szabad bevenni ekkor már, kollégáink minden szükséges gyógyszerrel ellátják Önt (pl. fájdalomcsillapító, nyugtató). A hajbeültetések szinte minden esetben egész naposak, de ebédet nem kell hoznia magával, erről klinikánk gondoskodik Önnek.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Forrás: himgeurope.com

Author: admin