Gyorsan lebomló öko öblítő

öko öblítő

A vegyszerekkel akkor is érintkezésbe kerülhet a bőrünk, ha nem természetes alapanyagokból készített öblítőt használunk mosáskor. Minden háztartásban, de főleg a kisgyermekes családoknál az öko öblítő használata nélkülözhetetlen. A gyártók tudják ezt, ezért már vannak nagyon jó, kellemes illatú natúr termékek a piacon.

Az anyabioboltja.hu webshopban kapható Ecover öko öblítő például igazán kellemes mandula-almavirág illattal rendelkezik. Antiallergén, vagyis növényi és ásványi anyagokból készült, aminek köszönhetően nemcsak puhaságot, hanem fenséges illatot is kölcsönöz a ruháknak. Bőrkímélő összetevőkből áll, kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmazható a termék. Fontos tulajdonsága, hogy sokáig megmarad a kellemes illata a ruhákon.

Általánosságban elmondható a webshop minden termékéről, hogy korrekt áron vásárolhatóak meg, az ismertetett öko öblítő is mindössze 1290 Ft. Válassza Ön is ezt a biológiailag gyorsan és teljes mértékben lebomló, rendkívül illatos textilöblítőt, hogy a mosott ruháin sokáig érezhesse!

Author: seditor