Ettől függenek a csipo protezis mutet arak

csipo protezis mutet arak

Amikor nem akar szűnni a csípőfájdalom, a protézis jelenthet megoldást. A csipo protezis mutet arak azonban változók. Hogy mitől függenek? Azonnal elárulom! Amikor a páciensek megtudják, hogy csípőprotézis beültetésre van szükségük, két kérdésük szokott lenni: mennyire fáj és mennyibe kerül?

Az első kérdésre precíz orvosilag alátámasztott választ tudok adni, a második kérdés azonban árnyaltabb. A csipo protezis mutet arak ugyanis több tényezőtől is függenek. Számít a páciens állapota, kora, testsúlya, kísérő betegségei, de mérlegelni kell a műtéti kockázatot és a várható eredményeket is.

Három típusú csípőprotézis létezik. Az egyik a cementes csípőprotézis, a másik a cement nélküli, a harmadik pedig a cement nélküli mini csípőprotézis. Az elsőt ma már nagyon ritkán alkalmazzák az ortopéd szakorvosok, inkább a második és a harmadik jelenti a megoldást.

A csipoprotezis mutet arak eltérően alakulnak aszerint, hogy a beültetést digitális műtéti tervezéssel és izomátvágás nélküli vagy mozgásanalízis alapú technológiával végezzük. Ezek a korszerű és innovatív lehetőségek jelentősen megkönnyítik a páciensek rehabilitációját és teljesebbé tehetik a gyógyulást. További információért kérjen konzultációt Dr. Domán István csípő és térdprotézis specialistától.

Author: admin