Építési jog: mit kell tudni róla?

építési jog

Építőipari nagyberuházást tervez, mélyépítési, magasépítési projektben vesz részt? Vagy csak egy családi házat épít? Akkor érdemes tisztában lennie az építési jog szabályozásával, vagy szüksége lesz egy olyan ügyvédre, aki jártas ebben a témakörben. A drfeketelegal.hu ügyvédi iroda teljes körű jogi háttértámogatást nyújt az építési jog és az ingatlanjog területén érdekelt vállalkozások számára.

Fő profiluk jelenleg az építőipari cégek jogi támogatása, így tehát naponta foglalkoznak kisebb-nagyobb épületekkel és a különböző mélyépítési projektekkel kapcsolatos eljárásokkal. Megoldásközpontú gondolkodással, biztos ingatlan- és építési jog területén szerzett tudással és kreatív megközelítéssel kezelik a felmerülő ügyeket.

Legyen szó fővállalkozói vagy alvállalkozói szerződések elkészítéséről, esetleg banki projektfinanszírozásról, a teljes körű dokumentáció elkészítését és ellenjegyzését is vállalják. Akár egy telek tulajdonosa, akár egy ingatlan építésén gondolkodik, mindenképpen szakértő jogi véleményezésre, határozott jogi képviseletre és precíz szerződés-, illetve okiratkészítésre van szüksége. Mindezt megkaphatja a Dr. Fekete Bálint Ügyvédi Irodától. Kérjen időpontot személyes vagy online konzultációra!

Author: seditor