Elektromos kötözőgép többféle kivitelben

 elektromos kötözőgép

A szőlészetek és a kiviültevények akkor teremnek az elvárásnak megfelelően, amennyiben a karbantartási munkálatok rendszeresen elvégzésre kerülnek.

A korszerű elektromos kötözőgép hatalmas segítséget nyújt a gazdálkodóknak, mivel a segítségével jóval gyorsabban be lehet fejezni a kötözést. A penda.hu webáruházban az érdeklődők megtalálhatják a Zanon ZL 25 saját akkumulátoros változat mellett a ZL 600.s elektromos kötözőgép modellt is.

Az első változat 25 mm, míg a második 30 mm átmérőig használható. Az 5, 7 és 11 csavarás mindkettővel elvégezhető, azzal, hogy a saját akkus változat 15-re is képes.

Mindkét esetben az akkumulátor LI-ION típusú, a teljesítményükben van némi eltérés, de egész nyugodtan lehet vele egész nap dolgozni, a megfelelő töltöttségi szint esetén. A fogantyú ergonomikus kialakítású, a készülék kiegyensúlyozott, csekély súlyú és könnyen kezelhető. A zsinór lehet hagyományos műanyagból, de már választható lebomló anyagból előállított változat is az elektromos kötözőgép mellé.

Author: seditor