Bosch szerszám: BOSCH GNF 35 CA falhoronymaró

Dremel kiegészítők

A Dremel céggel biztosan megismerkedett már, akinek szüksége volt egy precíziós szerszámra, amivel a kisebb, pontosságot igénylő feladatokat sokkal könnyebben el lehetett végezni. A Dremel kiegészítők közül a multisatu sokak nagy kedvence, főleg a hobbi barkácsolóké, akik ezzel valóban precízebben tudnak majd dolgozni bizonyos eszközökön.

Ez az álló satu önálló szorítóval és szerszámtartóval rendelkezik. Ezért is annyira nagyszerű. A Dremel kiegészítők ezen változata akármilyen munkalapra, asztallapra vagy pultra rögzíthető és igazán jó tulajdonsága az, hogy 360°-ban elforgatható és 50°-ban megdönthető az egész. Ennek hála a kellék komfortosan hozzáférhető szinte bármilyen szögből.

A befogópofák használhatóak a satuval és önállóan, pillanatszorítóként is. Habár kicsinek tűnik, ne tévesszen meg senkit, hiszen ezzel egyszerűen befoghatóak a nagyobb munkakellékek is. A Dremel kiegészítők közül ez a satu képes roppant stabilan befogni a nagyobb tárgyakat is úgy, hogy közben óvja az érzékenyebb munkadarabokat a sérüléstől.

Ezzel még a kerek és alaktalan tárgyak rögzítése is lehetővé válik. Az ilyen Dremel kiegészítők jó választásnak jelentenek, mert gond nélkül ellenállnak a csavaró és hajlító erőknek, így garantálva az elengedhetetlen stabilitást. A termékek megvehetők az onlineszerszam.hu internetes boltban is, ahol elképesztően sok Bosch szerszám is keresi a gazdáját.

Sokan azért látogatnak ennek a boltnak az online felületére, mert itt kapható a GNF 35 CA falhoronymaró. Ezzel a fali hornyok ütésmentes kialakítása gyerekjáték lesz. A Bosch szerszám nagyon modern, konstans elektronikával bír, aminek hála a fordulatszámot terhelés mellett is állandó szinten tartja.

A cég szakemberei tudják, hogy a régebbi modelleknél gond volt az élettartammal a sok por miatt, ezért is készítettel szabadalmaztatott porvédőt ehhez, amivel megoldódik a sok por okozta megannyi probléma. A falhoronymaró biztonságos és ergonómiailag optimális kezelhetőséget ad. A Bosch szerszám nagy előnye, hogy ezzel hihetetlenül gyors és egyszerű a tárcsacsere.

Author: admin