Bicchi pótkocsik – Árak és egyéb hasznos tudnivalók

egytengelyes pótkocsi

Egy saját gazdaság felépítése és működtetése közel sem egyszerű feladat. Ami viszont szerencse, hogy már könnyedén elérhető ehhez mindenféle eszköz, amivel hatékonyan van mód számos munkát elvégezni. Legyen az állattenyésztés, szántóföldi termelés, erdészeti problémák megoldása, esetleg gyümölcsészet, amire mindenképpen szükség van, az egy kellő teljesítménnyel bíró traktor, valamint utánfutó. Ha valami, akkor az a felszereltség tekinthető alapnak, ami nélkül nem éri meg nekikezdeni a különféle kivitelezési feladatoknak.

A területeket tisztítása, a takarmány begyűjtése, szállítása, a műtrágya kijuttatása az adott helyszínre csak úgy lehetséges, ha van egy pótkocsi. Természetesen az igények minden helyzetben döntőek. A kínálat széles és így teljesen az elvárásokhoz igazítható. Ami a márkát illeti, az olasz Bicchi gyár azon túl, hogy prémiumminőségű alapanyagokból dolgozik, precíz mérnöki munkát is végez. A végeredmény tehát egy professzionális terméktípus, amire bármilyen körülmények között lehet számítani.

Az egytengelyes pótkocsi árakról bővebben tájékozódhatsz a Novara weboldalán. Természetesen a költségek több tényezőtől függnek. Első ezek között a pontos méret. Minél nagyobb az utánfutó, annál költségesebb. 1,5-6,6 tonna közötti teherbírás jellemző. Ezen étkek között több kategória érhető el. Az egytengelyes pótkocsik többféle irányba tudnak borítani. Oldalra és hátra ugyanúgy billenthetőek, ami a lerakodást gyorsítja fel. Igazi univerzális kiegészítők, amikkel a teherszállítás kihívásai egyszerűen, néha némi ügyességgel, de leküzdhetőek.

Az árak többnyire 2 valamint 3,5 millió Forint között mozognak +ÁFA. A novara.hu weboldalon közelebbről is megismerhetőek az utánfutók képességei, valamint értékei. Ha bizonytalan valaki a döntésben, akkor a felület munkatársai örömmel állnak rendelkezésre. Széles szakmai tapasztalatuknak hála, nagy eséllyel tudnak személyre szabott megoldásokat kínálni, amivel garantáltan mindenki elégedett lehet. Az utánfutók többféle színben elérhetőek, ami stílusban is hozzáigazítható a már meglévő gépparkhoz, amennyiben ez döntő kérdés bármilyen okból nézve.

Author: seditor