Az Opel Astra K alufelni megfelelő kiválasztása

Opel Astra K alufelni

Az alumínium keréktárcsák kiválasztásakor bizonyos szempontokat és paramétereket kötelező szem előtt tartani. Ha a keresést végző személy tisztában van az Opel Astra K alufelni osztókörével és a középfurat átmérőjével, illetve tudja a furatszámot és az ET számot, akkor máris könnyebb helyzetben van, főleg az Alu-Felni weboldalon.

Itt a legfontosabb adatok alapján nagyon könnyedén megtalálható a tökéletes tárcsa. Akkor sincs baj, ha az érdeklődő nincs birtokában ezeknek az adatoknak, ugyanis az adatbázisban minden autóhoz megtalálhatók a legfőbb jellemzők. Az Opel Astra K alufelni úgy található meg ekkor, hogy az ember kiválasztja a kocsi márkáját.

Ezt követően a weboldal megadja az összes, gyártói jóváhagyással ellátott, megfelelő keréktárcsát mind az első, mind a hátsó tengelyre. A kereséskor pontosan tudni fogja a kliens, hogy mekkora méretű Opel Astra K alufelni felel meg az autóhoz.

Fontos persze szem előtt tartani bizonyos szabályokat, főleg akkor, amikor a jármű eredeti keréktárcsáitól eltérő méretűn gondolkodik a vásárló. Mindig fontos, hogy a kiszemelt Opel Astra K alufelni azonos furatszámmal rendelkezzen, hiszen a felnit a csavarok tartják a tengelyen, azaz a helyén. A csavarok felszereléséhez szükséges furatok elhelyezkedésének szigorúan meg kell egyeznie a tengelyén lévők helyével.

A Nissan Micra alufelni és az azonos furatszám

Nem kell szakértő legyen az ember, hogy tudja, az elhelyezkedést a furatszám adja meg, illetve a furatok által alkotott kör átmérője, tehát az osztókör. Ha valamilyen eltérés mutatkozik a Nissan Micra alufelni furatszámánál, akkor nem rögzíthető rendesen a tartozék. Emellett fontos, hogy azonos vagy esetleg nagyobb legyen a középfurat.

A Nissan Micra alufelni középső furatának átmérőjéről van szó, amibe a kerékágy illeszkedik. A középfurat átmérőjének ezért azonosnak vagy nagyobb átmérőjűnek kell lennie, mint a kerékagy átmérője, ellenkező esetben a kerékpántot nem tudja rögzíteni. Megeshet, hogy ha az egyes gyártók által előírtnál nagyobb ez a szám, akkor vezetés közben a kormány nagyon fog rángatni. A probléma kiküszöböléséhez a Nissan Micra alufelni központosító gyűrűvel kerül kiszállításra.

Author: seditor