Az ingyenes pályázatfigyelés menete röviden

egy regisztrációval

Az internet adta lehetőségek hihetetlenül sokfélék, hiszen itt az emberek nemcsak informálódni tudnak, hanem termékeket vásárolni vagy különféle szolgáltatásokat igénybe venni. Az ingyenes pályázatfigyelés mindig egy regisztrációval indul. A Forráscentrum jóvoltából a cégek vezetői különféle adatok megadása után jelentkezhetnek egy teljesen ingyenes és kötelezettségektől mentes pályázatfigyelő szolgáltatásra.

Ez tulajdonképpen egy automatizált szisztéma, de kivételesen hatékony és megkönnyíti a kapcsolattartást az ügyfelekkel. Ezen regisztráció során meg kell adni a személyes nevet e-mail címet és telefonszámot, de még a cégnevet is fel lehet tüntetni, illetve rövid üzenetet lehet hagyni, amiben kifejthető, hogy valaki miért szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást.

Az e-mail azért fontos, mert havonta egyszer erre fogják küldeni az éppen aktuális információkat, de attól senkinek sem kell félnie, hogy teleszemetelik a virtuális postaládáját. A levelek, amelyeket kiküldenek, minden esetben hasznos és valós információkat tartalmaznak. Az adatokat TXT fájlformátumban küldik és ebben lesz megjelölve a forrás, ahol még többet lehet olvasni az adott pályázatról. A telefonszám pedig azért lényeges, mert ezen keresztül az ügyfélszolgálat felveszi a kapcsolatot az érdeklődőkkel, hogy még pontosabb tájékoztatást adjanak. A cégnév, telefonszám és az üzenet tulajdonképpen teljesen opcionális.

Szóval, ha valaki nem szeretné ezeket megadni, akkor nem szükséges, mert ezek nélkül is igénybe vehető a havi hírlevél. Ha netán valamilyen speciális eseményt hirdetnek meg, amiről mindenkinek tudnia kell és időhöz kötött, akkor a forrascentreum.hu internetes felület üzemeltetője ezen a pályázatfigyelő rendszeren keresztül üzen minden érintettnek, így nagyon gyorsan lehet reagálni ezekre a felhívásokra.

Néha az időzítésen is múlik, hogy valaki megnyeri-e a pályázatot vagy sem. Ez az egész szolgáltatás, ahogyan már korábban is írtuk, teljesen díjmentes és ha valaki szeretne, akkor le is iratkozhat róla, ezért pedig elég egy e-mail-t küldeni, aminek tárgymezőjében a „leiratkozás” szót kell megadni.

Author: admin