Az ADR zsák veszélyes hulladékokhoz is kiváló

ADR zsák

A szeméttárolás formáira napjainkban egyre több hangsúly tevődik. Elsősorban amiatt, hogy az utóbbi években mértéktelenül sok szemét vált újrahasznosíthatatlanná, valamint rettentően sok káros anyag kerül a természetbe. Az ADR zsák azoknak ideális, akik első-, másod- vagy harmadfokú veszélyességi szemét tárolását szeretnék megoldani.

Ha már a belekerülő anyagok a környezetre károsak, a gyártók arra fókuszáltak, hogy legalább az ADR zsák készüljön 100%-ban olyan műanyagból, amit újrahasznosítottak. Az olyan szilárd és ömlesztett szemét, aminél nem korlátozott a szemcse átmérője, EU és más nemzetközi normák is előírják, hogy adott csomagolástípust kell alkalmazni.

Jelen esetben az ADR zsák erre a célra tökéletesen megfelelő, amibe akár 300 liternyi káros anyag is belefér. A 7-12 mm vastagságú zsákok kellően vastagok, így nem szakadnak ki ekkora tömeg cipelésekor sem. Cégünk sitthez és háztartási hulladékhoz is biztosít megfelelő zsákokat, sőt, lebomló anyagokból készült csomagolókat szintén forgalmazunk.

Author: admin