A szigetkötszer nagyobb területet fed le

fásli

Az egészséges életért tenni kell, ezért nagyon sokan rendszeresen sportolnak. Sajnos a figyelmetlen pillanatokban megtörténhet, hogy egy rossz lépéssel balesetet szenved az illető. Ekkor jól jön a fásli, hogy kellő módon rögzítse a kötszert, illetve rögzítőkötésre is kiválóan alkalmas, amennyiben szükség van hasonlóra. Nyilván mindenki ismeri a szóban forgó terméket, hiszen gyermekkorban igen sokszor lehet találkozni vele, amikor különböző sérüléseket szerez valaki. Ezért mindig jó, ha van a házban fásli, mert szükség esetén bármikor lehet azt használni.

Természetesen a szóban forgó terméknek is változatos típusai vannak, mert a sérülések is lehetnek eltérőek. A köznyelvben rugalmas pólyaként ismerik még, de annak a merev változatát is lehet kapni. Ezáltal el lehet dönteni, hogy az adott testfelületre rugalmas, netán rugalmatlan fáslit alkalmaznak. Ez attól függ, hogy szükséges-e nyomást helyezni a sérülésre, esetleg nyugalmi állapotban gyógyul gyorsabban. Minden patikában lehet kapni, valamint az interneten is megrendelheti. Hasonló a helyzet a szigetkötszer esetében, amit pár kattintással meg lehet rendelni. Mindig érdemes tartania néhány példányt az otthonában, pláne akkor, ha mindenre szeretne felkészülni. Például a kisgyerekek nagyon hamar képesek különböző sérüléseket szerezni, hiszen könnyedén megbotlanak, ami miatt seb keletkezik a bőrükön. A szigetkötszer tulajdonságai közé tartozik, hogy sokkal nagyobb területet képes lefedni, ezért a felnőtteknek is kiválóan alkalmas.

Ráadásul vízálló, ezért fürdés közben a víz nem fogja érni a sebet. Kényelmesen lehet hordani, akár több napon keresztül sem okoz fennakadást. A vízálló tulajdonság azoknak is kiemelten fontos, akik úszni szeretnének, ám a még be nem gyógyult sebet nem szeretnék kitenni a víznek. Ezek a termékek egyáltalán nem kerülnek sokba, ezért a szigetkötszert is bármikor megrendelheti. Ha épp útjába esik a gyógyszertár, akkor onnan is megvásárolhatja, azonban manapság már sokkal könnyebb az online rendelés lehetőségével élni.

Author: seditor