A sport tape angol kifejezés

sport tape

A modernkori tudomány sokszor merít ötletet a régen használatos és fennmaradt módszerek közül. A sport tape egy angol kifejezés, ami sport tapaszt jelent. Ennek használatát, ahogyan a nevében is benne van, főleg sportolók szokták használni különféle betegségek, húzódások kezelésére. Persze a hétköznapi munkavégzések során is alakulhatnak ki mozgásszervi problémák, amelyeknek leküzdésében és mielőbbi teljes felépülés érdekében a sport tape nyújthat megoldást.

Ezeket a különféle színes tapaszokat nemcsak a külcsín miatt gyártják ilyenekre, persze a kezelés végén szép látványt nyújthat a többféle árnyalat. A színeknek jelentőségük van, hiszen a sötétebbek hűtő hatást gyakorolnak az izmokra, a piros, narancssárga pedig melegítő funkciót látnak el. A szakemberek a sport tape felhelyezése előtt felmérik a pácienst és azt követően a megfelelő színű szalagokkal vonják be a kezelni kívánt területet. A felhelyezett tapaszokat több napig kell viselni, de közben a tusolás engedélyezett, mivel ettől még nem fog lejönni a sport tape. Sajnos a mozgásszervi problémákon kívül, más balesetek is megtörténhetnek. Ha testünk hámrétege sérül, akkor a vérzést el kell állítani mielőbb, ebben pedig a vízálló sebtapasz segíthet. A baktériumok bejutását a sebbe ez a termék meggátolja zuhanyzás közben, továbbá vízpára és légáteresztő, ami azért is jó, mert nem fog könnyen leválni. A sportkotszer.hu webáruházban a széles termékpaletta biztosítja, hogy minden érdeklődő megtalálja azt, amit keres.

A vízálló sebtapasz gyártói közül néhányat ki kell emeljünk. A Hypordress BWT produktum méretei megfelelőek egy nagyobb méretű seb ellátására is. Ha valaki uszodába szeretne menni, de megvágta magát, akkor ennek a típusnak a használata ajánlott. A középen elhelyezett sebpárna képes felszívni a váladékot, ami a sebből jön ki. A felhasználó 1-2 napig viselheti ezt a vízálló sebtapaszt, mivel az nem fog könnyen lejönni. Az akril ragasztó nemcsak a kellő tapadást tudja biztosítani, hanem azt is, hogy a szennyeződések ne jussanak be alá.

Author: admin