A PCOS kezelése természetes módon: milyen módszerek válhatnak be?

Aviva torna

A policisztás ovárium szindróma (PCOS) elsősorban a petefészek megbetegedése, de elmondható róla, hogy tulajdonképpen az egész testre kihat. Nem ritka és nem is veszélytelen egészségügyi probléma. Rengeteg nőt érint, számon tartják a vezető meddőségi okok között. PCOS szindróma esetén is javasolt az Aviva torna elvégzése. Ezek a tornagyakorlatok hatásos gyógyírt jelentenek különböző nőgyógyászati betegségekre, hormonális eredetű problémák megoldására. Lehetőséget kínál mindkét nem tagjainak arra, hogy természetes úton beindítsák szervezetük öngyógyító folyamatait.

Gyakorlatilag a saját kezünkbe vehetjük az egészségi állapotunkat, ha rendszeresen végezzük ezt a mozgásformát. Nemcsak a PCOS kezelése válik elérhetővé ezzel, hanem esélyt ad a petefészekciszta, mióma, polip vagy klimax kellemetlen szimptómáinak redukálására, megszüntetésére. Az Aviva módszer komplex eszköztára a tornán kívül magába foglalja a helyes légzés, testhasználat, valamint táplálkozás tanítását, hiszen ezek együttes hatására érhetünk el kimagasló eredményt.

4 órás tanfolyamon megtanulhatóak a felsoroltak, amire egyszerűen fel lehet iratkozni a valtozasmuhely.hu portálon. A tornagyakorlatok megmozgatják a dolgozó zónát combközéptől köldökig, ahol felserkentik a vérkeringést és belső elválasztású mirigyeket aktiválnak. Így erősödik az alhasi és kismedencei izomzat. Az Aviva torna ideális a hormonháztartás egyensúlyba hozására, pajzsmirigy alul- és túlműködés kezelésére, menstruációs fájdalmak megszüntetésére, a ciklus rendezésére.

Sokat segít továbbá a peteérés elősegítésében, az ovuláció serkentésében, a petevezeték elzáródásának oldásában, hormonális eredetű súlytöbblet esetén az optimális testsúly elérésében és megtartásában. Tehát, rengeteg egészségügyi probléma enyhíthető ezzel a remekül kidolgozott módszerrel. Nagyon sok ember mindennapi kínjai csökkentek a hatására, ezért érdemes kipróbálni mindenkinek, aki valamilyen nőgyógyászati gonddal küszködik, de eddig semmiféle kezelés nem segített a baján.

Author: seditor