A napfényt pótló Eurovit D-vitamin

eurovit d-vitamin

A napfürdőzés nemcsak a kedélyállapotra gyakorol jótékony hatást, hanem az immunrendszer működését is pozitívan befolyásolja. Azonban, a napozás lehetősége eléggé korlátozott, ezért nem lehet eléggé hangsúlyozni az Eurovit D-vitamin hasznosságát.

Kiváltképpen a téli időszakban ajánlott naponta szedni a “kapszulába zárt napfényt”, aminek fontos szerepe van a fertőzésekkel szembeni védekezésben, az immunrendszer zavartalan működésében. Ugyanakkor, nyáron sem árt pótolni, főként ha a leégés és a bőr roncsolódásának fennálló kockázata eltántorít a napozástól. Mivel a szervezet nem képes előállítani, nem tanácsos megvárni, amíg a raktárak totálisan kiürülnek és rendellenességek vagy betegségek tünetei jelentkeznek.

Egészségünk megőrzése érdekében tehát érdemes a D-vitamint folyamatosan, tudatosan és következetesen pótolni, ami könnyen megoldható minőségi forrásból. Az Eurovit D-vitamin felszívódása akadálymentes és optimális a hasznosulása, a napfény erejét, hatásait ajándékozza a szervezetünknek.

Author: seditor