A különleges ízű és színű erdei méz

erdei méz

Ahogy a gyümölcsöseink, rétjeink, úgy az erdőink is valódi csodákat rejtegetnek. Az erdei méz az egyik ilyen csoda, aminek a létrejöttéhez természetesen a szorgos kis méhek is hozzájárulnak. Az emberek manapság keresik a természetes ételeket, italokat. Miért ne lehetne ilyen édességeket is fogyasztani?

A méz nemcsak nagyon finom, de teljesen természetes is. A BeoBee magyar méhészet minden termékére ez maradéktalanul igaz. A roppant zamatos finomság ráadásul igen sokoldalúan felhasználható. Az erdei méz enyhén fűszeres ízű, igazi desszertméz, ínyenceknek különösen ajánlott. Tejbe, hideg limonádéba keverve, de kenyérre kenve is nagyon finom, ugyanakkor az egyedi ízvilágának köszönhetően, húspácokhoz, tésztákra, sültekre is ajánlott.

Az allergiásoknak igen jó hír lehet, hogy a virágpor tartalma alacsony, ezért ők is nyugodtan fogyaszthatják. Még a színe is különleges, hiszen egészen sötét, majdnem fekete. Az egészségre gyakorolt csodás hatásai szintén említésre méltóak, hiszen ásványi anyagokban a leggazdagabb mézfajtánk.

Author: seditor