A Gold Power a csúcsra repít

gold power

Gyakran a merevedési zavarok hátterében nem áll semmilyen komoly egészségügyi probléma. A korai magömlés, potenciazavar kialakulhat túlzott feszültség vagy fáradtság miatt is. A Gold Power természetes hatóanyagú készítmény akkor is segít, ha ezek a helyzetek állnak fenn és abban az esetben is, amikor a problémák mögött pszichogén vagy szervi okok vannak.

A készítmény mind a kemény és sokáig tartó erekció, mind pedig a mélyreható orgazmus elérését elősegíti. Az elnyújtott hatása 2-3 napig is élvezhető. A már rengeteg esetben kiválóan működő Gold Power olyan kapszula, amit nem szükséges mindennap beszedni, csupán 3 naponta.

Ajánlott a szexuális együttlét előtt 25-30 perccel 1 darab kapszulát bevenni, lehetőleg éhgyomorra egy pohár meleg vízzel, a legoptimálisabb felszívódás érdekében. A Gold Power olyan természetes összetevőkkel serkenti a férfierőt, mint a maca gyökér por, zselatin, fűrész pálma kivonat vagy a fokhagyma. Nincsenek kellemetlen és ártalmas mellékhatásai, a maximális szexuális potencia, a testi és szellemi frissesség azonban garantált.

Author: admin