A fűtés hatékonyságát növeli a wifis szobatermosztát

wifis szobatermosztát

A technika fejlődésének köszönhetően a fűtés intelligens szabályozása már nem elérhetetlen. Ezáltal komfortosabbá és energiatakarékosabbá varázsolhatjuk otthonunkat. A wifis szobatermosztát kitűnő választás lehet a fűtés hatékonyságának növelésére és az ideális hőfok elérésére. Az interneten keresztül vezérelhető termosztátok révén akár a távolból is szabályozható a lakásunk, irodánk vagy akár nyaralónk hőmérséklete.

Az erre való alkalmazások használata egyszerű. Okostelefonnal applikáción keresztül vezérelhető a rendszer. A wifis szobatermosztát képes kezelni a meteorológiai információkat, így a külső hőmérséklet figyelembevételével fűti ki a helyiségeket.

Rendelkezik továbbá geofencing funkcióval is, ami egy meghatározott távolságban megközelítve vagy elhagyva az ingatlant, ki-, illetve bekapcsolja a fűtést. Ezeknek a funkcióknak az alkalmazásával a fűtés hatékonyságát maximalizálhatjuk, a wifis szobatermosztát beépítésével sok energiát, pénzt spórolhatunk meg és nem utolsó sorban a kényelmünket is szolgálja.

Author: seditor