Üzemekben is hasznos a menetfúró

menetfúró
menetfúró
Menetfúró

Egy jó mesterember mindig azt szereti, hogyha éppen szüksége van rá, akkor bármilyen szerszámot elő tud hozni a műhelyéből. A menetfúró a szerelők gyűjteményéből nem hiányozhat. Ez nagyon praktikus és hasznos eszköz, mivel, ahogyan a nevében is benne van, új meneteket lehet fúrni általa.

Erre azért van szükség, mert ha valahol gyakran van be- illetve kihajtva egy csavar, akkor az előbb vagy utóbb elkoptatja a belső menetvonalakat. Onnantól kezdve a csavart nem lehet többé kellőképpen meghúzni, viszont a menetfúró megoldást jelenthet erre a problémára. Különféle üzemekben, ahol a karbantartási illetve a javítási műveletek alkalmával napi szinten is használatban van jó néhány csavar, mondhatni elengedhetetlen a menetfúró megléte. Az elefantszerszam.hu internetes áruházban bőven van miből válogatni.

A minőségi kínálatért megéri szétnézni, mert a vevők kiváló ár-érték aránnyal találhatják szembe magukat. A vásárlás könnyedén lebonyolítható és a kiszállítás is gyorsan lezajlik. Természetesen nemcsak menetfúró van a polcokon, hanem sok más eszköz is.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin