Trotec igényes embereknek

Trotec páramentesítő
Trotec páramentesítő

Rengeteg féle párátlanító készüléket reklámoznak mostanság. De vajon melyik az igazán bevált minőség? Próbálja ki a Trotec páramentesítőt! Ez a készülék német gyártmány. Méretéből adódóan igazán helytakarékos, csendes eszköz.

Mivel kis szerkezet, ezért áramfogyasztásban is előnyös. Súlya 8,5 kilogramm, könnyen mozgatható, bárhol elhelyezhető, így teljes mértékben megfelel lakások párátlanítására. Nem mellékes az sem, hogy digitálisan és automatán működik.

Ha beállítja az Ön számára ideális páratartalmat, ez a kis gép addig dolgozik, míg azt el nem éri, majd automatikusan kikapcsol. Tehát nem kell attól tartania, hogy az egyik végletből a másikba esik, egyszer túl nedves, utána pedig túl száraz lesz a levegő. Tartállyal rendelkezik, és amint az megtelt, a gép azonnal jelezni fog.

A Trotec párátlanító nagyon hatékonynak bizonyul. Míg a különböző tablettás párátlanítóknak akár egy hétbe is telhet, míg eredményes munkát végeznek, addig a Trotec pár órán belül képes ideálissá varázsolni lakásunk páratartalmát. Ez egy olyan készülék, amit igényes emberek számára terveztek

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin