Több méretben kapható a tetőablak távnyitó

tetőablak távnyitó

Bizonyos esetekben szükségünk lehet olyan egyedi termékekre, amelyek segítségünkre vannak például a nyílászárók használatában. Előfordul, hogy egy padlásszoba esetén kifejezetten magasra kerül az ablak, amit ennek ellenére napi szinten szeretnénk legalább résnyire megnyitni, hogy friss levegő áradjon be. Ha nem akarunk állandóan székre állni a cél érdekében, úgy a tetőablak távnyitó mellett érdemes döntenünk.

Egy viszonylag egyszerű, ám annál hatékonyabb szerkezetről van szó, amit manuálisan tudunk alkalmazni. Arra minden esetben figyelni kell, hogy a kompatibilitás adott legyen a márkának megfelelően. A tetőablak távnyitó 100, 150 és 200 centiméteres hosszúságban érhető el a termolux.hu weboldalon, kedvező áron.

A szúnyogháló és belső árnyékoló rolók profiljába egyszerűen beakasztva fel- és lehúzhatók. Mindenképpen előnyös a tetőablak távnyitó jelenléte az otthonunkban, ezért bátran fektessünk bele, mert nem bánjuk meg! Pillanatok alatt elsajátítható az alkalmazása. Csupán arra kell nagyon figyeljünk, hogy mindig olyan helyre tegyük le, ahol biztosan megtaláljuk!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin