A tiszta víz pozitív hatása az immunrendszerre

Tiszta víz

Ki ne hallott volna már a víz jótékony hatásáról? Azonban azt már kevesebben tudják, hogy a tiszta víz milyen szerepet tölt be az egészség szempontjából. Jól tudjuk, hogy szervezetünk 70 %-át víz teszi ki és azt is, hogy ajánlott a napi minimum 2 liter folyadékbevitel. Amennyiben minimum ennyit elfogyaszt naponta, akkor kiélvezheti ennek előnyeit, hiszen szép lesz a bőre, egészségesek a belső szervek, kiemelten a vese és a gyomor.

Például, amikor lázas, akkor a folyadék fokozott bevitele megvédi a dehidratálástól. Az emberek többsége megelégszik ezekkel az információkkal és nyugodtan hátradőlve fogyasztja azt a vizet, ami úgymond az útjába kerül.

Viszont, nemcsak a megfelelő mennyiségre kell odafigyelni, hanem arra is, hogy a szervezetbe bevitt adag tiszta víz legyen! Nem szabad elfelejteni, hogy nemcsak a háztartási gépekre, de az emésztőrendszerre, sőt, az egész szervezetre is káros lehet a szennyezett folyadék! Tegyen egészsége érdekében és fordítson figyelmet a tiszta víz jelenlétére a mindennapokban!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin