Teljesen biztonságos az elektromos fűtés

Elektromos konvektor

Valljuk be, a hosszúra sikeredett munkanap után, vagy a kimerítő edzést követően nincs is annál kellemesebb, mint amikor belevetjük magunkat a forró, izzasztó habfürdőbe. A relaxálás a vízben pihenve garantált, de mi a helyzet akkor, amikor kénytelenek vagyunk kiszállni a habokból?

Az elektromos fűtés gondoskodik a minket körülvevő környezet megfelelő hőmérsékletéről, illetve a törölköző szárazságáról, hiszen nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor nedves textilbe kell becsavarjuk magunkat.

A fent említett elektromos radiátor teljesen biztonságos, hiszen az előírásoknak megfelelően rendelkezik elektromos védettséggel is, így nyugodt szívvel elhelyezhetjük a fürdőszobában. A felhelyezése nem igényel pár percnél többet, akár saját magunk is megoldhatjuk azt minden tapasztalat nélkül.

Az elektromos fűtés túlmelegedés ellen is védett a praktikus időzíthetősége révén. Észleli, ha az adott helyiség hőmérséklete rohamosan csökken, és csak akkor kapcsol be, így a kellemes klíma megteremtésén túl pénzt is spórol nekünk.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin