Télen és nyáron is kell az autó gumiszőnyeg

Autó gumiszőnyeg

Minden évszakban bepiszkolódhat az autó belseje, ez ellen pedig a figyelmesebb, rendet szerető tulajdonosok egyből felveszik a versenyt. Az autó gumiszőnyeg nem elhanyagolható eszközt jelent nyáron és télen is.

A hó beköszöntével a hólé a különböző fagytalanító szerek miatt sós-savas összetételűvé válik, ami a gumiból készült termék hiányában beszívódik az eredeti padlószőnyegbe, és mivel rengeteg kocsinál nincs megoldva az alváz védelme, ezért a lé miatt a karosszéria hamar korrodálódni kezd.

Sajnos a nagy gondot az jelenti, hogy az ember ezt nem veszi észre, és csak évek elteltével jön rá, hogy a kárpit alatt tulajdonképpen elszaporodott a rozsda. A problémát az is tetőzi, hogy a rozsdás karosszéria nem állítható vissza eredeti állapotába, illetve a javítás sem egyszerű, de mindenképp drága.

A kárt egyöntetűen a hólé jelenléte és az autó gumiszőnyeg hiánya okozza. Erre a tartozékra nyáron is szükség van, ha a tulajdonos nem akarja, hogy a sár és a víz nagyon piszkossá tegye a belső teret.

Print Friendly, PDF & Email