Szóra bírják az ujjbábok a kicsiket

A félénkebb gyermekek nagyon nehezen nyílnak meg, még a szüleiknek sem mesélik el, hogy mi bántja vagy foglalkoztatja őket. Létezik azonban egy módszer arra, hogy szóra bírjuk a csemetéinket, mégpedig a bábozás!

Amennyiben ujjbábok kerülnek a kis kezekbe, a csöppségek lényegesen bátrabban szólalnak meg, sok esetben megnyílnak és elmesélik a gondjaikat. Emellett persze a beszédkészségük is remekül fejlődik, valamint a gondolkozásuk, a fantáziájuk és a ritmusérzékük.

Egy-egy feladat elvégzésére is könnyebb rávenni a gyerekeket bábozással. Jó barát az apróságoknak a báb, mert mellette játszva fejlődik a tevékenységük, illetve a kapcsolataik is kialakulnak a környező világgal. Gyarapodik a szókincsük, hogyha ujjbábok azok, amelyekkel játszhatnak nap mint nap.

Az állatokat egyébként is nagyon szeretik a kicsik, ha pedig az ujjbábok aranyos állatfigurákat formáznak, még jobban megkedvelik ezeket. Ugyanakkor nagyon jól is fognak szórakozni a kicsik az ujjbábok segítségével, közben pedig szépen fejlődnek a képességeik. Kedves kis meséket játszhatnak el a babuart.eu webshopban megvásárolható ujjbábok használata által.

Megtalálható itt a gazdag kínálatban malac, tyúk, egér, cica, bárány, tarka boci, kutyus, róka, nyuszi, csibe, pillangó, méhecske, béka, majom, stb. Maja, a méhecske meséje például sok kicsi kedvencének számít és ezt is eljátszhatják, ha megveszik a hozzávaló bábokat. Nagy a választék ebben az internetes boltban és egyáltalán nem drágák a termékek.

Ezért érdemes ide jönni vásárlás céljából, hiszen a kedvező árak lehetővé teszik, hogy az ujjbábok több példányát is beszerezzék egyszerre. Mikropolár és plüss anyagból készülnek ezek a szórakoztató árucikkek, 40 fokon, kézzel moshatóak, de mosási útmutató is van mellékelve hozzájuk.

A gyártók 6 hónap garanciát biztosítanak a termékekre. 7-9 munkanap alatt házhoz érkezik a megrendelt bábfigura, tehát az elhatározástól kezdve, hamarosan használatba is vehetik a játszani óhajtó csemeték. Szórakoztatják és fejlesztik őket az ujjbábok, ezért lepje meg kicsinyét néhánnyal!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin