Szerezzen használható szaktudást a VOKK révén!

Vagyonőr képzés

A személy- és vagyonőröknek sok esetben kell kényes szituációkban higgadtan és helyesen dönteniük. Ezért kiemelten fontos, hogy teljes körű és stabil tudással rendelkezzenek.

Ezt pedig a tapasztalaton túl, a jó képzés biztosíthatja számukra. Például olyan, ami elérhető pontosan itt:_www.vokk.hu. A 320 órás képzés során, a tanulók nagy részletességgel és mélységben tárják fel a szakma rejtelmeit.

Nemcsak a jogszabály ismeretére kerül hangsúly, hanem annak a gyakorlati, hétköznapi alkalmazásának lehetőségeire is. A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ saját fejlesztésű tankönyveiben számos olyan extra tudás is helyet kapott, amit a nagy szaktudással bíró oktatók az évtizedek alatt felhalmoztak.

A képzésben résztvevő tanulók az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképzőközpontja által szervezett vizsgán tehetnek tanúbizonyságot a tudásukról. A sikeres vizsgát tevők beszámolói alapján tudjuk, hogy a munkáltatók értékelik ezt a tudást, így nem okoz nekik nehézséget az álláskeresés.

Print Friendly, PDF & Email