Személyes és praktikus ajándék a pénztárca

Pénztárca

Vannak olyan használati tárgyak, amelyek nélkül ki sem lépünk otthonról. Az egyik ilyen mindennapi tárgy a pénztárca. Fontos, hogy mindig nálunk legyen, ha munkába vagy bevásárolni indulunk, hiszen a pénz mellett, a személyes iratainkat is ebben tartjuk, amelyekre bármikor szükség lehet.

A pénztárca tehát nélkülözhetetlen kelléke a mindennapoknak. Egy ilyen eszköz tehát ajándéknak is kiváló, hiszen praktikus, de ugyanakkor elegáns és könnyen személyre szabható. Az elegánsabb darabok többnyire bőrből készülnek, ezek pedig könnyen emblémázhatóak.

Ha szeretnénk személyessé tenni az ajándékot, akkor beleírathatjuk az ünnepelt monogramját vagy a teljes nevét is. A cégek is gyakran kihasználják azt a lehetőséget, hogy a pénztárca ilyen jól emblémázható.

Saját logójukkal vagy a cég nevével látják el és reklámajándékként adják alkalmazottaiknak, ügyfeleiknek, a leendő vásárlóknak. Reklámajándéknak tökéletes választás, hiszen a pénztárca elég nagy felülettel rendelkezik, így könnyen elfér rajta a logó és a cég neve is.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin