Sokszor rejtett a fali WC tartálya

fali WC
fali WC
Fali WC

Az egész otthonunkban nagyon fontos a tisztaság és a higiénia, de egy helyen különösen, ez pedig a fürdőszoba. A fiziológiai szükségleteink, a tisztálkodásunk során sok kórokozót, baktérium kerül le rólunk, és marad meg a kádban, mosdóban, a padlón és így tovább. A modern fürdőszoba felszerelések közül a fali WC kialakítása kedvez leginkább a takarításunknak.

Mivel a monoblokk WC kagylóktól eltérően nem kapcsolódik a padlóhoz, alatta könnyedén tudunk takarítani, nem lesznek elérhetetlen piszkos sarkok. A fali WC esetében sokszor, esztétikai szempontokat szem előtt tartva, a tartály is rejtve van a falban, így ez sem okoz plusz zsonglőrmunkát a takarításnál. Ezek a szaniterek is lehetnek mély- és lapos öblítésűek.

A mélyöblítésűeknél magasabban van a vízszint, így ez jobban megköti a szagokat, ha esetleg rosszul megoldott a szellőzés a fürdőben. A fali WC berendezések között is megjelent már a perem nélküli kagyló, ami higiénikusabb minden eddigi társánál, hiszen a perem alatt nem tudnak megtapadni a kórokozók, ugyanis azok eltávolítása mindig a legnagyobb munka.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin