Roppant praktikus a mennyezeti klíma

Mennyezeti klíma

Egyesek nemcsak a kiváló teljesítményt és a kedvező árat nézik egy modern klímaberendezésnél, hanem a praktikus jelleget is, aminek természetesen számos formája van.

A mennyezeti klíma, ahogy a neve is mutatja, azért hasznos, mert azt könnyedén a plafonra lehet szerelni, így aki semmiképp sem akarja a szerkezetet a függőleges falakra tenni, nyugodtan választhatja a mennyezetet is, ahol remekül néz ki a berendezés és még kifogástalanul is működik.

A mennyezeti klíma természetesen kialakítható úgy is, hogy a munkálatok végén süllyesztve lesz, tehát be lesz építve az álmennyezetbe. Az egyik legkedveltebb készülék az úgynevezett 4 kazettás típus. Ez annyit jelent, hogy a beltéri egységben található kialakítás révén, 4 eltérő irányba fújja a levegőt a mennyezeti klíma.

Természetesen nemcsak ez vásárolható meg, ugyanis beszerezhető az egy-, két- és háromkazettás, illetve megvehető már a körbe fújó mennyezeti klíma is. Kétségtelen, hogy az elterjedt jelleg, az esztétikus megjelenésnek és a jó levegő elosztásnak köszönhető.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin