Rendkívül kedvező a Ferihegy parkolás ár

Ferihegy parkolás ár

A gyors és kényelmes utazás érdekében válasszuk bátran a repülést. Felmerülhet bennünk ilyenkor a kérdés, hogy mi lesz a járművel, amivel megérkezünk a reptérre? Nem mindenkinek van lehetősége busszal vagy vonattal eljutni a kiindulási pontra, ezért gondolni kell a kocsi biztonságára is, ha napokig távol vagyunk. Nem kell aggódni, hiszen Ferihegy parkolás ár tekintetében rendkívül kedvező.

Olyan első osztályú szolgáltatásokban lesz részünk, kifejezetten „fapados” árakon, hogy máskor is örömmel visszük az autónkat magunkkal. Az illetékek eltérőek lehetnek, és az árváltoztatás jogát fenntartják, de ettől függetlenül teljes biztonságban tudhatjuk értékeinket egy 0-24 órában kamerákkal és őrökkel megfigyelt területen. Szabad, fedett parkoló, valamint teremgarázs is szolgálatunkra lehet, természetesen, eltérő díjazás keretében.

A Ferihegy parkolás ár pontos részleteit a fedettrepterparkolo.hu oldalon nézhetjük meg. Igény szerint akár előre is lefoglalható a megfelelő hely, így amint megérkezünk, már állhatunk is be a fenntartott parkolóba.

Print Friendly, PDF & Email