Praktikusságban verhetetlen a popup fal

Popup fal

A Hungaro Dekor cég rendelkezésére számos olyan eljárás áll, amivel tartós és mutatós reklámeszközöket tud létrehozni. Pontosan ilyen a textilnyomtatás, ami egy olyan egyedülálló technika, amivel gyorsan és hatékonyan lehet különböző típusú pamutvászon anyagokat teljes szélességében bármilyen grafikával, mintával, szabásmintával, fényképpel, rajzzal ellátni. Persze a sikerhez kell a korszerű textilnyomó masina is, amivel természetesen ez a vállalat rendelkezik.

Miért is bizonyul jobbnak a textilnyomtatás, mint más eljárások? Nos, ennek a lényege abban rejlik, hogy ez lehetőséget ad a nagyon speciális, igazán profi nyomatok valósághű legyártására, a nehéz, időigényes és sokszor bizony lehetetlen gyártási folyamat és színekkel kapcsolatos korlátok nélkül. A textilnyomtatás esetében ki kell hangsúlyozni azt, hogy ez nem egyenlő a szublimációs technológiával. A Hungaro Dekor nem műszálas, hanem magas minőségű természetes anyagokra tud nagy felbontású, éles nyomatot gyártani. Ezért is választja sok kliens ezt a céget.

A textilnyomtatás itt azért is gyors, mert ugye a gép a vállalat telephelyén van. Ezért nem kell egy hetet vagy akár egy hónapot várni a minta legyártására. Vannak esetek, amikor már két nap után kézhez kapja a megrendelő azt, amit megvásárolt. Mivel ez a reklámeszközökkel is foglalkozik, egyáltalán nem meglepő, hogy a popup fal változatos formában is beszerezhető. Azon kívül, hogy itt kaphatóak a megszokottnak mondható, display fóliával bíró termékek, még megvehetőek a textilnyomatos változatok is.

A popup fal kategóriában a vállalkozás nagyméretű displayfalakat is kínál az ügyfeleinek rendezvényekre, kiállításokra és egyéb eseményekre. A megrendelő által kigondolt grafikát vastag, nem átlátszó textilanyagra nyomtatják a szakértők. Ha ez megvan, akkor a kész nyomat a popup fal szerkezetére kerül, egy igen tartós tépőzárral. Mindez pedig azt jelenti a kliensnek, hogy a kellék kezelése roppant egyszerűvé válik. A modern popup fal abban bizonyul jobbnak, mint a hagyományos modell, hogy nem kell idegeskedni, amikor a tárgy összeillesztésére, felállítására kerül sor.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin