Pincér cipő rugalmas talppal

Munkaruhák erős anyagból
Munkaruhák erős anyagból
Munkaruhák erős anyagból

A vendéglátóiparban hatalmas nyomásnak vannak kitéve azok, akik a felszolgálással foglalkoznak. A jó pincér gyors. Ezért elég csak belegondolni abba, hogy mennyit kell talpon legyenek egy-egy műszak alkalmával.

Sürögnek-forognak az asztalok körül, járkálnak ki és be a konyhába, tehát egész végig talpon vannak. Ez rendkívül megerőlteti a lábakat, ezért nem mindegy a pincér cipő minősége. Nem elég, hogy elegáns és visszafogottnak kell lennie, a kényelem is kiemelten fontos.

A talp rész hajlékony, ugyanakkor jól tapadó anyagból készült. Nem fordulhat elő, hogy a frissen felmosott, nedves járólapon elcsússzon az illető, aki éppen egy többszemélyes fogást szolgál fel a vendégeknek.

A burleszk filmekből jól ismert jelenet, amikor a pincér hanyatt esik a tortával. Az ilyen jelenetek esélyét nagyban lecsökkenti a grandis.hu webáruházban kapható pincér cipő. Többórás kemény műszak után is sokkal elviselhetőbb lesz az állandó talponállás és jövés-menés. A Codeor márka igazi prémiumkategóriának számít a pincér cipők között.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin