Páramentesítő a nedvesség elleni harcra

Páramentesítő a nedvesség ellen
Páramentesítő a nedvesség ellen

A magas páratartalom okozta problémáknak ki vannak téve az új építésű és a régi lakások egyaránt. A páramentesítő készülékek ilyen esetben lehetnek a segítségünkre. Nincs többé az ablaküvegen lecsapódott, lassan folydogáló víz és a bútorokon, egyéb felületeken burjánzó penészfoltok.

Ha nem lépünk időben, a gombák melléktermékei okozta egészségügyi, allergiás problémákkal és pénzügyi gondokkal is szembe kell néznünk, a tönkretett bútor és burkolatfelületek miatt. A páramentesítő készülékek egyszerűen oldhatják meg család ezen problémáit.

Ezen kis masinák teljesen automatizáltak és mivel megfelelő szinten képesek tartani a lakás páratartalmát, nem csupán a penésznek mondhatunk végleg búcsút, de a nedves felületeknek is. A páramentesítő egyszerű, de annál hatékonyabb fizikai módszert alkalmazza, a kondenzálást.

A lakásunk levegőjéből a harmatpontra hűtött levegő távozik, majd az így kapott hideg levegőt a készülék visszamelegíti a megfelelő hőmérsékletre. Az így összegyűlt víz, por és légyszennyezők tehát nem jelentenek a továbbiakban veszélyt a lakására és a család egészségére nézve.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin