Óriás babzsákfotel a család örömére

Óriás babzsákfotel

A babfotel az egyik legkényelmesebb ülőalkalmatosság, hiszen nincsenek zavaró, kemény alkatrészei, ami itt-ott nyomhatnának, ugyanakkor tökéletesen felveszi a test formáit, így még komfortosabbá téve a rajta történő pihenést. Ugyanakkor, az óriás babzsákfotel nemcsak ülőfelületként szolgál, hanem terjedelmes méreteinek köszönhetően, akár rá is lehet feküdni és relaxálni, aludni rajta.

Aki nem próbálta, az nem tudja miről maradt le, hiszen az óriás babzsákfotel kényelmében nagyon pihentető a szundikálás. Néhány perc, óra is felér egy kényelmetlen ágyon való, hosszú órákig tartó alvással, így megéri beszerezni minden otthonba.

Ahol gyerkőcök vannak, ott kimondottan hasznos lehet, mert a kicsik nem a kanapét fogják állandóan nyúzni, hanem versengeni fognak azért, hogy ki bújjon bele az óriás babzsákfotel ölelésébe. Persze direkt nekik készült változat is vásárolható a szobájukba, de az óriás babzsákfotel garantáltan előkelőbb helyet fog elfoglalni az értékrendjükben. Adja meg az egész családnak azt az örömet, hogy egy ilyen remek darab kerül az otthonukba!

Print Friendly, PDF & Email