Nő a plasztikai sebészet népszerűsége

Plasztikai sebészet

Ma már nem senkinek nem kell beletörődnie abba, hogy nem tökéletes a külseje. A plasztikai sebészet lehetőséget biztosít arra, hogy bárki megváltoztassa magát. Ma már szinte bármi átszabatható a testen, elégedetlenség esetén. Például, nagyon sokan műttetik meg az orrukat, mivel a szabálytalansága szinte semmilyen módszerrel nem takarható el. Az elálló fül is gyakran okoz problémákat. Dobogós helyen szerepel még a lógó szemhéjak felvarrása, illetve az ajakfeltöltés. Ráncfeltöltésre vagy feszesítésre is be lehet jelentkezni.

Nem kell kínosan érezze magát senki akkor sem, ha a melleit szeretné megnagyobbíttatni, mivel ez ma már egy rutinműtétnek számít. Az orvosok akkor is segítenek, ha egy hölgy inkább kisebbíttetni akarja a kebleit. A plasztikai sebészet tud segíteni akkor is, ha felvarrásra van szükség. A rendelőben igen sokszor kerül sor a zsírleszívásra, mivel az elhízás rengeteg embert érint. Nem ritka az sem, hogy valaki a combjáról, a fenekéről vagy a karjáról műtteti le a felesleget. A hölgyek egyre többször tartanak igényt fenékimplantátum behelyezésére, mivel manapság a kerek, húsos hátsó számít divatosnak.

A plasztikai sebészet segítsége jól jön, ha valaki nem elégedett a szeméremajkainak a kinézetével. Sokan kérnek toka-, illetve nyakműtétet. Napjainkban nem számít ritkaságnak az sem, ha férfiak keresik fel a rendelőt a kinézetük megváltoztatása érdekében. A Körúti Orvosesztétikai Centrum szívesen nyújt nekik is segítséget, amennyiben nem elégedettek a külsejükkel. Az urak a legtöbb esetben a kopaszodást szeretnék megszüntetni.

Előfordul az is, hogy ráncfeltöltést vagy lézeres arckezelést kérnek. Rengeteg urat zavar a túlzott izzadás, amit lehet kezelni a plasztikai sebészet segítségével. Akár csomagajánlatok formájában is lehetőség nyílik a beavatkozások elvégzésére. A konzultációkon fel lehet tenni minden kérdést a műtétről. A remek orvosok szakértelmének hála, mindenki elégedett lesz a kezelések végeredményével. A lábadozásnak gyorsan vége és hamarosan a fájdalmak is elmúlnak.

Print Friendly, PDF & Email