Nagyobb teret nyernek a kerámia bevonatos edények

Kerámia bevonatos edények

Nem lep meg senkit a tény, hogy évtizedeken keresztül a teflon volt a tapadásmentesség szinonimája. Úgy tűnik azonban, hogy ez a trend változóban van, ugyanis egyre többen választják a kerámia bevonatos edények modernebb, szebb külsővel bíróbb, tartósabb változatát.

Ez főként azért van, mert ezen termékek a teflonnál is jobb tulajdonságokkal rendelkeznek. Sokan azt nem kedvelik ebben, hogy hamar karcolódik, nem jól tűri a hirtelen hőváltozást. Egyesek attól is tartanak, hogy ezek miatt a lebomló molekulák a szervezetbe jutva káros hatást érnek el. Ezt nem lehet tényként kezelni, hiszen megannyi teszt szerint nincsen egészségre ártalmas hatása.

Természetesen, aki mégis fél a negatív hatásoktól, és tart a teflontól, nyugodtan megveheti a kerámia bevonatos edények valamelyikét a magyar szaküzletekben és internetes boltokban is. Rengetegen azért választják ezt, mert nyitottak az újabb dolgokra, ki akarják próbálni a produktumokat. Sok háziasszony sem vitatja, hogy tanácsos lehet kipróbálni a kerámia bevonatos edények megannyi modelljét.

Print Friendly, PDF & Email