Motorral ellátott pedelec kerékpár

Bringák minden mennyiségben

A kerékpár története a 19. századig nyúlik vissza és a mai napig nagyon menő közlekedési eszköz. Az önerővel meghajtott kerékpár nemcsak a környezetvédelem szempontjából előnyös, de az elhízás ellen is hatékony, hiszen remekül megmozgatja az alhas, fenék és láb izmait.

Vannak, akik nem bírnak sokat tekerni, mert az egészségük korlátozza őket. Számukra a pedelec kerékpár biztosítja a suhanást az utakon, különösebb erőfeszítések nélkül. A motorral ellátott bicikli hasonlít ugyan az e-bikera, de mégsem egyforma. A pedelec kerékpár ugyanis pedálozás nélkül nem indul el, ráadásul kell vezetői engedély is rá.

Különösen előnyös közlekedési formát biztosít az időseknek, akik erőlködés nélkül szeretnének eljutni a város egy távolabbi pontjára. A Bikelife kerékpár webáruházban változatos a kínálat, a gyártó és a benne lévő motor típusától függően, az árak 450.000 és 1.500.000 Ft között mozognak. Nagyon népszerű a KTM, Neuzer, Kellys és Rock Machine által kiadott pedelec kerékpár, legyen az akár női, akár férfi változat.

A Shimano, Bosch, Bafang vagy BFI Sport Drive motorokkal felszerelt pedelec kerékpár változatok mindenkinek könnyed közlekedést biztosítanak, tehát érdemes kipróbálni valamelyiket. Természetesen a Bikelife pedelec kerékpár csupán egyike a kedvelt bicikliknek, van ugyanis jó áron cross, trekking, városi, verseny- és fitness kerékpár is, nem beszélve a 2-3 éveseknek szánt tricikliről. Kiegészítők, védőruházatok, alkatrészek szintén jó áron kaphatóak, nőknek, férfiaknak, gyerekeknek egyaránt.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin