Mit tud a csepegtető?

Hatékony öntözőrendszer

Az automata öntözőrendszerek hatékonyságát és pontosságát senki sem vitatja, ami meg is magyarázza, hogy az emberek döntő többsége miért választja ezt.

A szerkezet precizitásáról és hatásosságáról a csepegtető gondoskodik, amelyik mindig időben juttatja el a megfelelő mennyiségű vizet a növény tövéhez. A csepegtető révén, az automata öntözőrendszer egyik legnagyobb pozitívuma vitathatatlanul az, hogy sok időt tud így megtakarítani az ember.

Mindenki szép kertet szeretne, azonban sokaknak egyszerűen nincs idejük arra, hogy a megfelelő időben öntözzék a virágokat. Nem is vitatható, hogy egy méretesebb kert öntözése több órát is igénybe vehet. Egy ilyen rendszer csepegtető része képes akkor is öntözni, amikor a tulajnak nincs erre lehetősége.

Ez képes olyan időszakban is öntözni, amikor kisebb a párolgási veszteség és ezzel vizet meg pénzt spórol. Azt pedig sohasem szabad elfelejteni, hogy a csepegtető képes olyan egyenletesen eljuttatni a vizet a növényeknek, amit az ember más eszközökkel biztosan nem tudna elérni. Még milliliter pontosan is megadható a kijuttatott víz mennyisége.

Print Friendly, PDF & Email