Mit kínál a coaching?

coaching

Néha, amikor éppen benne vagyunk egy problémában, nem látunk tisztán, bár keressük a megoldást, mégsem találjuk, így segítséget kérünk. De nem szükséges mindjárt pszichológushoz fordulni a bajunkkal, mert a coaching módszerrel is nagyon jó eredményt lehet elérni.

Ez ugyanis egy pszichológiai alapokon nyugvó segítő szakma, ami nem a múlt hibáival foglalkozik, még csak nem is az okokat keresi, hanem a megoldást. Voltaképpen a szemléletváltáson alapszik ennek a módszernek a sikere. Érdemes bejelentkeznie Takács Viktória önismereti mentor, tréner konzultációira, hogyha olyan gonddal küszködik, amelyikkel képtelen megbirkózni.

Ezt megteheti, ha felkeresi a takacsviktoria.hu weboldalt és időpontot foglal. Ezek a foglalkozások nem tanácsadások, ahol a szakember megmondja, mit tegyen az ügyfél. A coaching folyamatban beszélgetések vannak, önfejlesztő tesztek, feladatok, rendszerállítások, valamint személyre szabott, tréning alapú gyakorlatok. Ezeken a konzultációkon az ügyfélnek magáért kell vállalnia a felelősséget.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin