Mi alapján válasszunk okosórát?

Modern okosóra

Hasznosak vagy sem, de olyan jól néznek ki és olyan jó egy újabb kütyü, amit nyomogatni lehet! De emellett van valami értelme? Vásárlás előtt érdemes alaposan átgondolni, hogy valóban szükséges-e egy okosórát beszerezni.

Egy átlagfelhasználó talán nem láthat benne túl nagy fantáziát, de akinek fontos a folyamatos online jelenlét, illetve lényeges, hogy számokban kimutatható statisztikákat kapjon a szervezete működésével kapcsolatban, annak szüksége lehet egy okosórára.

Egy üzleti megbeszélésen nem valami elegáns előkapni a telefont és megnézni, hogy milyen értesítéseket kaptunk. Az okosórára viszont elég csak rápillantani és máris láthatjuk, hogy miért jelzett a zsebünkben a telefon.

Saját, különálló operációs rendszerrel rendelkezik, ezáltal egy teljesen független eszközről van szó, ami igazán akkor fogja megmutatni az igazi arcát, amikor párosítjuk Bluetooth-on keresztül az okostelefonunkkal. Az okosórák nagyrésze SIM kártya foglalattal van ellátva, ezért fogadható és kezdeményezhető is róla hívás. Gyerekeknek és időseknek szintén kiváló eszköz.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin