Megismételhetetlen mintájú tömörfa ágykeret

Tömörfa ágykeret

Egy új otthon berendezése során érdemes a hosszú távú tartósságot szem előtt tartani. Igaz, hogy a mai fogyasztói társadalomban a reklámok is folyamatosan arra buzdítnak bennünket, miszerint kövessük az éppen aktuális trendeket és azoknak megfelelően, szinte évente cseréljünk le minden berendezést a lakásban, de a tömörfa ágykeret esetében erre egyszerűen nem lesz szükség. Aki már látott ilyen, a természet által ihletett kialakítást, egyszerűen nem tud betelni vele. A tömörfa ágykeret az erezetből adódóan, amit a speciális pácos eljárással kiemelnek a gyártás során, egyszerűen megismételhetetlen.

Ha vásárolunk egyet, akkor azzal a tudattal hajthatjuk álomra a fejünket, hogy nincs a világon ahhoz hasonló, mint amin mi fekszünk. Igényünknek megfelelően választhatjuk ki a színt és típust is. A tömörfa ágykeret rendelkezhet ágyneműtartóval, de ez a kiegészítő hiányozhat is belőle. Egyszemélyes heverő, vagy éppen tágas franciaágy kivitelben is a miénk lehet. A tömörfa ágykeret pontosan azt fogja nyújtani, amit elvárunk tőle, minden körülmények között.

De ha már megvásároljuk, akkor gondoskodjunk arról, hogy legyen mellé tömörfa szekrény is, ami teljessé teszi a hangulatot! Egy ilyen módon berendezett hálószoba a lakás egyedi hangulatát magasabb szintre emeli. A tömörfa szekrény nemcsak egyszerűen arra való, hogy a felesleges vagy a gyakran használt holmikat belehelyezzük, hanem dekorációs elemként is szolgál. Már csak maga a tudat is sokat számít, hogy egy olyan tömörfa szekrény van a szobánkban, amelyik teljes egészében hazai.

A gondosan kiválogatott kőris, dió, bükkfa alapanyagok nagy profizmussal lettek előkészítve. Több mint 1 évig szabadlevegőn, majd a munkálatok kezdete előtt, kifejezetten erre a célra kialakított egységben szárítják. Az eredmény bámulatos. Jogosan használhatjuk a tömörfa szekrény leírásának esetében a nagy szavakat, miszerint egyedi, kifogástalan, csodálatos, de ezek nem adják vissza még így sem azt az élményt, amit nyújt. Tapasztaljuk meg ezt személyesen! Vásároljunk egy életre szóló terméket, amelyik otthonunk dísze lesz!

Print Friendly, PDF & Email