Megfontolandó céges ajándék a jegyzettömb

Jegyzettömb

Sok olyan irodaszer van, amelyik első ránézésre túlságosan elcsépeltnek tűnik a reklámozást, hirdetést tekintve, azonban egy kis kreativitással egy igazi kinccsé lehet varázsolni ezeket. Erre talán a legkiválóbb példa a jegyzettömb, amelyikből egy irodában sem lehet túl sok. De miért is annyira elengedhetetlen ez a kellék, amikor a reklámajándékokról van szó? Ennek az oka igen egyszerű.

Teljesen mindegy, hogy a cég partnere, ügyfele hány darabbal kapott belőle az elmúlt években, hiszen ez egy fogyóeszköz. Miután egy tömb elfogyott, rögtön jöhet a következő. Sokan meggondolás nélkül rendelik is a következőt, mert tudják, hogy erre a lehető leghamarabb szükség lehet.

A jegyzettömb sikere annak köszönhető, hogy ez viszonylag sokáig marad a kíváncsi tekintetek előterében, így tehát az adott vállalkozást, annak termékét és szolgáltatását hosszú időn át, passzívan reklámozhatja. A jegyzettömb pedig mindezt erőltetés, kényszer nélkül teszi, és az ember nem is veszi észre, hogy itt bizony népszerűsítési célokról van szó. A jegyzettömb pontosan ezen okok miatt annyira bevált reklámajándék.

Print Friendly, PDF & Email