Még az autószállítás Németországból is megoldható

Autószállítás Németországból

Számos személy dönt úgy, hogy külföldön, a nyugati országokban vásárol egy jó állapotban lévő, használt gépkocsit, mert ezzel pénzt lehet megtakarítani. Egyetlen negatívumát ennek az eljárásnak a kocsi szállítása jelenti. Például az autószállítás Németországból gondmentesen megoldható, ha az újdonsült tulajdonos a teljes tevékenység lebonyolítását, tehát a hazaszállítást az A pontból a B pontba, egy profi, tapasztalt cégre bízza.

Akkor is igényelhető szolgáltatás ez, amikor a járművel még nem lehet közlekedni bizonyos vizsgálatok előtt, illetve apróbb javítások hiányában azok jelen pillanatban el sem indulnak. Az Autómentés 112 cég pontosan erre specializálódik, és eddig több száz kliens igényelte az autószállítás Németországból szolgáltatást.

A vállalkozás minden körülmények között vállalni tudja a személygépkocsi hazaszállítását, legyen az a német terület legtávolabbi pontján is. Ennek a megoldásnak hála, a gépkocsi épen és a lehető leggyorsabban jut majd haza, ahol kezdetét veheti a szervizelés és az alapos kivizsgálás.

Print Friendly, PDF & Email