Matracvédő lepedő a pici nyugalmáért

matracvédő lepedő

A kisbabák pelenkája néha elcsúszik és akkor a nedvesség átjut az ágyneműre, lepedőre, matracra, ezért az édesanyák olyan lepedőt használnak a kiságyba, amelyik nem engedi át a folyadékot. Erre ideális a matracvédő lepedő gyermekágyba való változata, ami 60×120 cm méretű.

Tehát ezt kell beszerezni annak érdekében, hogy a matracot ne érhesse nedvesség és a babánk mindig nyugodtan pihenhessen benne. Kiváló minőségű a harmoniagyogyaszat.hu webáruházban kapható, Clevamama nevű gumis matracvédő lepedő, hiszen puha, lélegző, vízzáró és nedvszívó. Nagyon praktikus termék, egyszerű a használata, tulajdonképpen egy diszkrét módja annak, hogy megelőzzük a matrac átázását.

Kétrétegű ez a matracvédő lepedő és ami a baba bőrével találkozik, az puha tapintású pamut. Tanácsos mellette döntenie, hiszen rendkívül magas minőségű, ami garantáltan biztosítani fogja a kicsinye kényelmét. A webáruházból nagyon korrekt áron vásárolhatja meg, akár több darabot is egyszerre, hiszen erre mindig szükség van, mert gyakran kell cserélni.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin