Lenyűgöző kapacitású hordozható telefontöltő

Néhány évvel ezelőtt senki nem volt megelégedve egy olyan telefonnal, amit háromnaponta tölteni kellett. Egyes modellek egy töltéssel, átlag felhasználás mellett, simán bírták a 4-5 napot is. Manapság pedig külön konnektor van lefoglalva a lakásban a telefontöltőnek, amire minden este rácuppantjuk a mobilt.

A hordozható telefontöltő pedig mára már nélkülözhetetlennek számít. Akinek okostelefonja van, annak valószínűleg napközben szüksége lesz egy hordozható telefontöltőre is.

Nem is csoda, hiszen az egész napos használat és a nagyteljesítményű hardver rendesen megterheli az telefonok beépített akkuját, ami ettől gyorsan lemerül.

Egyre divatosabb a nagyobb kijelző és minden cég arra gyúr, hogy megalkossa a tökéletes káva nélküli modellt. Ám ennek megvan az ára, ami szintén az akku teljesítményére van negatív hatással. Minél nagyobb a képernyő, annál több energiára van szükség. A hordozható telefontöltő elengedhetetlennek számít, utazás, nyaralás, túrázás során. A Blitzwolf hordozható telefontöltővel akár 2 készülék is tölthető egyszerre.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin