Kotyogós kávéfőző, az örök klasszikus

kotyogós kávéfőző
kotyogós kávéfőző
Kotyogós kávéfőző

Dobhatnak piacra akármilyen kávéfőző gépet, az örök klasszikus sohasem fog kimenni a divatból. A kotyogós kávéfőző mindenki nagy kedvence, hiszen csak megtölti az ember őrölt kávéval, feltölti az alsó részt vízzel és máris odateheti főni. A finom fekete ital pillanatok alatt elkészül, amit a jellegzetes kotyogó-fortyogó hang jelez.

A kotyogós kávéfőző ismerős lehet a nagymamák konyhájából, de az is megtörténhet, hogy Ön is szívesen fogyasztja az így készített fekete nedűt. Ha már megérett az idő arra, hogy a régi modellt lecserélje, akkor az edényshop webáruház segítségére lehet. A különféle kotyogós kávéfőző modellek között megtalálhatók a 2, de akár a 12 személyes dararabok is, nem beszélve a különféle márkákról.

A termék rozsdamentes anyagból készült, hamar melegszik benne a víz, majd gőz formájában átpréseli magát az őrölt kávén. A felsőrészbe már készen érkezik a fekete leves, amit tejjel, tejszínnel, tejszínhabbal vagy cukorral kedvére ízesíthet. A retro kávéfőző füle hőálló bakelitből készült, amit szabad kézzel is nyugodtan megfoghat.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin