Kinek ajánlott a greffe de cheveux?

Greffe de cheveux

A FUE módszer lehetővé teszi a follikuláris egységek kivonását a bőr rugalmasságának csökkentése nélkül. A FUE greffe de cheveux eljárás során a graftokat egyenként távolítják el. Klinikánk a legmagasabb színvonalon és megfizethető áron végzett FUE hajátültetést ötvözi.

Az androgén alopecia mind a férfiakat, mind a nőket érinti, de a professzionális visszaállítási technikáknak köszönhetően, jól kezelhető. Mielőtt valaki greffe de cheveux műtétet igényelne, mindenképpen tudnia kell, hogy az egyik legfontosabb előfeltétel a megfelelő mennyiségű donorkészlet, amit össze kell gyűjteni és újra elosztani a fejbőrön.

Alapvetően a greffe de cheveux során a haj átültethető az ember testének egyik részéről a másikra. Ez magába foglalja a fej- és a test szőröket is, amelyeket eltávolítanak az olyan donor területekről, mint a szakáll, a mellkas vagy az emberi test más részei. A greffe de cheveux modern módszerét Follicular Unit Extraction (FUE) néven emlegetik, amit rendszeresen végzünk a klinikánkon.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin